Біблія онлайн

Pусский  Yкраїнський  Polski  Lietuvos  Latvijas   עברי

Спасылкі ў сінім напісаны на англійскай мове, вы да артыкулу на англійскай мове. У гэтым выпадку, вы можаце таксама выбраць адзін з трох розных моў: іспанскай, партугальскіх і французскіх.

"бо ўява стасуецца яшчэ з пэўным часам і гаворыць пра канец і не ашукае; і хоць бы і замарудзіла, чакай яе, бо мусова збудзецца, не адменіцца"

(АБАКУМА 2:3)

Гэта паведамленне асабліва напісана для "пастухоў" розных абшчын і хрысціянскіх цэркваў, але і вернікі іншых нехрысціянскіх рэлігій

SOLA SCRIPTURA

  • Мэта дадзенага біблейскага сайта з'яўляецца заахвочванне чытачоў працягваць "чакаць" Дзень Іеговы. Важна, каб аб'яднаць нашы шчырыя намаганні, за адрозненне хрысціянскіх рэлігійных поглядаў, каб падрыхтавацца да гэтага дня. Як напісана ў Амос 5: 18 (Бібліі): Гора тым, хто хоча дзень Іеговы! Што гэта значыць для вас, дзень Іеговы? Гэта цемра, а не сьвятло" (АМОСА 5:18). Гэта проста азначае, што: пошук Іеговы : "Блізкі вялікі дзень Іеговы, блізкі - і вельмі сьпяшаецца: ужо чуцен голас дня Іеговы. Горка заенчыць тады і самы адважны! Дзень гневу - дзень гэты, дзень скрухі і ўціску, дзень спусташэньня і плягі, дзень цемры і змроку, дзень воблака і мглы, дзень трубы і ваяўнічага крыку супроць умацаваных гарадоў і высокіх вежаў. (…) пакуль ня прыйшло вызначэньне - дзень праляціць, як мякіна - пакуль ня прыйшоў на вас палымяны гнеў Іеговы, пакуль не настаў вам дзень лютасьці Іеговы. Знайдзеце Іеговы, усе пакорліўцы зямлі, выканаўцы законаў Яго; знайдзеце праўду, знайдзеце пакорлівую мудрасьць; можа стацца, вы схаваецеся ў дзень гневу Іеговы " (САФОНА 1:14-16 ; 2:2,3) (Што рабіць?).
  • Тым не менш, мы павінны быць адважны і пазітыўнае стаўленне. Гэта чаканне вартаўніка, які назірае за гарызонт. Ісус Хрыстос узяў вобраз вартаўніка : «Дык чувайце, таму што вы не ведаеце ні дня, ні гадзіны» (Мацьвея 24:42; 25:13). Ісус Хрыстос уславіўся ў кнізе Адкрыцці, ясна даў зразумець, што адсутнасць пільнасці будзе фатальным: "Успомніце, заўсёды, як вы атрымалі і як вы чулі, і трымаць яго трымаць, і . раскаяцца Так, калі вы не прачнецеся, я прыйду, як злодзей, і вы не будзеце ведаць, наогул у які час прыйду на цябе" (Адкрыцьцё 3:3).
  • Мы не ведаем напэўна аб "той дзень і гадзіну" нам ёсць досыць біблейская інфармацыя, якая дазваляе загадзя падрыхтавацца і зразумець ў часе "гадзіну" за прышэсьце цар Ісус Хрыстос, не дазваляючы сабе быць здзіўлены яго раптоўнасці, згодна Адкрыцьцю 3:3 (Што рабіць) (The King Jesus Christ; The Two Kings; Gog of Magog). Aдно даследаванне разгляд бягучага выканання прароцтва дазваляе нам зразумець, што ў гэты дзень вельмі блізка. Мы павінны ўлічваць гэта чаканне для нашай падрыхтоўкі як выраз чароўнага цярпення: «Бог не марудзіць з выкананьнем абяцаньня, як некаторыя людзі лічаць, марудлівасць, але церпіць доўга з вамі, таму што ён не хачу, каб хто загінуў, але хоча, каб усе прыйшлі да пакаяння" (2 Пятра 3:9) (Пачатковую адукацыю Бібліі). Ды цярпенне Божае благаславенне для жыцця, нашага, што з тых, хто нам дарог і нашага суседа ў цэлым. Важна зразумець, як падрыхтаваць да, падчас і пасля вялікай смутку. Калі гэтыя інструкцыі напісаны ў Бібліі, гэта так, што мы можам выкарыстоўваць (Be Prepared ; Christian Community).
  • У Бібліі апісаны зямныя блаславення Божага Валадарства. Мы можам зразумець, калі будзе вылячэнне хваробы, інваліднасці і шмат жаданага амаладжэння. Мы можам зразумець, як адміністрацыя ўваскрашэння на зямлі. Мы можам зразумець, як адміністрацыя будзе арганізавана сама, а менавіта тое, што будзе ў будучыні зямных князёў і святароў. Так, усе гэтыя блаславення ў Бібліі, каб заахвочваць нас ўмацоўваць нашу веру. Гэта біблейскае веданне належыць Іеговы, ён належыць таксама да Ісуса Хрыста, таму што напісана ў Бібліі: "Бо "хто спазнаў розум Іеговы, каб праінструктаваць "Але ў нас ёсць розум? Хрыстоў" (1-ы да Карынфянаў 2:16).
  • Вы можаце свабодна выкарыстоўваць гэта свабоднае веданне Бібліі, а не толькі для вашай асабістай веры, але з тых, каго вы любілі (The Release). Калі вы рэлігійны лідэр, пастар альбо сьвятар, не саромейцеся выкарыстоўваць гэта адукацыя, каб умацаваць веру «авечак», якія ваша адказнасць, каб даць ім магчымасць не толькі перажыць вялікую скруху, але "Kаб атрымаць асалоду ад вечнымі выгодамі царства Божага: «і сам Бог з імі будзе, і ён сатрэ ўсякую слязу з вачэй іхніх, і сьмерці ня будзе ні больш, ні плачу, ні ляманту, ні хваробы ўжо не будзе. Старыя рэчы зніклі" (The Heavenly Resurrection; The Earthly Resurrection; The Welcoming of the Resurrected Ones; The Allotted Place of the Resurrected Ones) (The Earthly Administration of the Kingdom of God; The Prince; The Priest) (Адкрыцьцё 21:3,4; Матфея 10: 8b, Джон 21:15-17).

Калі ў вас ёсць пытанні ці патрэбна дадатковая інфармацыя, калі ласка, звяжыцеся з вэб-сайта або ўліковага запісу сайта Twitter. Бог дабраслаўляе чыстае сэрца. Амэн (Ян 13: 10) (Preach the Good News; In Congregation; The Great Crowd).

Памінанне смерці Ісуса Хрыста

Пачатковую адукацыю Бібліі

Што рабіць?

галоўнае меню:
англійская: http://www.yomelyah.com/435871998
іспанскі: http://www.yomeliah.com/435160491
партугальская: http://www.yomelias.com/435612345
французскі: http://www.yomelijah.com/433820120

TWITTER